JUVENIL A: 3r Amistós (Dissanbte, 19-9-2020)

FC L'ESCALA "A" 2-3 UE LLAGOSTERA"B"

Gols: 1-0 Antonio (min.35) /Mitja Part/ 1-1 (min.64), 1-2 (min.67), 2-2 Lamin (p)(min.78), 2-3 (min.89).

Molt bon partit del conjunt anxover davant un equip de superior Categoria (Preferent), els locals s'han mostrat superiors fins al minut 70 en que ha tingut una davallada física degut a que només tenia 3 jugadors a la banqueta.

La primer part ha estat totalment dominada pels costaners, els visitants no han inquietat en cap moment la porteria local. Els escalencs han dominat i portat el pes del partit encara que no hagin generat excessiu perill en les seves aproximacions a porteria contrària. El 1-0 l'ha marcat l'Antonio en una jugada individual en que ha deixat sentats a defensa i porter per acabar marcant a porta buida.
Els primers vint minuts de la segona part el domini era igualment escalenc però els visitants s'anaven estirant sense arribar a inquietar la porteria local. A partir del minut 65 els visitants han posat una marxa més i han empatat en una bona acció individual, el segon ha arribat en out molt mal defensat pels escalencs que ha aprofitat el davanter llagosterenc per marcar sol a plaer. El FC L'Escala llavors s'ha refet i ha apretat de debò fins que ha empatat el partit en una penal transformat per Lamin. Llavors els locals han buscat el gol de la victòria però han estat els visitants que han marcat en una contra quan estàvem al temps de descompte. Avui teniem les baixes de David,  Jan,  i Ousman.
En definitiva,  derrota dolorosa en un partit en que el més just hagués estat l'empat.

El pròxim partit el jugarem a l'Escala contra el CE Llançà un rival que sempre sol ser complicat de guanyar, encara que teòricament els escalencs tenen millor equip... Força L'Escalaaaa!!!