JUVENIL A: 4t Amistós (Diumenge, 27-9-2020)

FC L'ESCALA "A" 5-2 CE LLANÇÀ "A"

Gols: 1-0 Lamin (min.2), 2-0 Joel (min.4), 3-0 Antonio (min.27) /Mitja Part/ 4-0 Antonio (min.59), 4-1 (min.66), 5-1 Martí (min.78), 5-2 (min.87).

En una matinal assoleiada i amb una temperatura molt agradable, victòria clara dels anxovers davant un Llançà molt tou en defensa i innocent en atac.

L'inici dels locals ha estat espectacular ja que ha deixat el partit sentenciat amb dos gols en cinc minuts, a part han tingut vàries ocasions clares de gol abans de marcar el tercer gol. El primer gol l'ha marcat en Lamin definint molt bé un per u davant el porter i el segon l'ha marcat en Joel després d'una jugada individual e que s'ha desfet de tres jugadors i ha superat al porter amb un toc súbtil. El tercer l'ha marcat l'Antonio amb una gran rematada de cap a la sortida d'un corner. Els llançanencs no han inquietat la porteria defensada per en Lluc.
Els primers quinze minuts de la segona part el ritme ha estat el mateix que a la primera, domini escalenc gaudint de bones opcions per marcar. El quart gol l'ha marcat l'Antonio després d'una bona jugada col·lectiva. A partir del minut 20 el ritme dels escalencs ha baixat i l'equip s'ha relaxat. Això ho ha aprofitat el Llançà per estirar línies i marcar el primer gol. El cinquè l'ha marcat en Martí rematant de primeres una passada de l'Antonio i el segon gol visitant ha estat un regal dels locals en una molt dolenta sortida de pilota. Avui teniem les baixes de David (que s'ha lesionat al escalfament, Yale, Aladi, Martí, Marc, Aleix i Capel. Han vingut a ajudar del Juvenil B: en Joan i l'Oriol.
En definitiva,  partit molt complet dels anxovers davant un rival que no ha oposat gaire resistència.

El pròxim partit el jugarem a l'Escala contra l'AE Roses, un rival en teoria perillós ja que fa dues setmanes va guanyar 0-2 al Peralada... Força L'Escalaaaa!!!