JUVENIL A: 5è Amistós (Diumenge, 11-10-2020)

FC L'ESCALA "B" 4-1 AE ROSES "A"

Alineació: Lluc, Nico, Yale, Jan, Jordi; Aladi, Soufian; Lamin, Joel, Pol; Ousman. Suplents: Marc, Sergi, Antonio, Martí.

Gols: 1-0 Aladi (min.5), 2-0 Yale (min.26), 2-1 (min.28), 3-1 Pol (min.31) /Mitja Part/ 4-1 Ousman (p) (min.53).

En una matinal amb tramuntana, victòria clara i justa dels locals davant un Roses combatiu però que ofensivament no ha inquietat, tenien dues baixes a la davantera.

Primera Part en que els anxovers han dominat de principi  a final, que acabat amb un resultat curt pels mèrits i joc desplegats. S'han desaprofitat 3-4 ocasions de gol molt clares.
A la Segona Part el ritme ha baixat però el domini i control de partit el seguia portant l'equip local, encara que no s'han creat gaires ocasions clares de gol. Els visitants han desaprofitat un penal, en Lluc ha fet una parada espectacular. Avui teniem les baixes de David, Aleix, Capel i Martí.
En definitiva,  molt bon partit dels anxovers davant un rival que poca cosa ha pogut fer davant la superioritat  mostrada avui pels locals.

La pròxima setmana ja comença la Lliga. Juguem a casa contra el Banyoles Atlètic, un rival molt físic però en teoria assequible pel conjunt escalenc... Força L'Escalaaaa!!!