JUVENIL A: 1r Amistós (Dissabte, 12-9-2020)

FC L'ESCALA "A" 2-1 CF ALBONS (4ªCat.)

Gols: 1-0 Capel (min.22) /Mitja Part/ 1-1 (min.74), 2-1 Antonio (min.76).

En una tarda d'estiu victòria dels costaners davant un equip amateur, en el primer partit de l'equip després de 6 mesos, un partit que ha deixat bones sensacions pels anxovers.

Gran primera part dels locals que han dominat i generat moltes ocasions de gol, a part del gol s'ha tingut 4-5 molt bones ocasions de gol que unes vegades per mala sort, altres pel porter i altres per manca d'encert no s'han materialitzat. El gol l'ha marcat Capel amb un gran xut de fora l'àrea que ha entrat per tot l'escaire. Els visitants no han inquietat la porteria local, només s'han dedicat a defensar amb molta intensitat.
Els primers vint minuts de la segona part han seguit amb la mateix tònica que a la primera, encara que no es generaven ocasions clares de gol com a la primera part. Llavors quan ningú ho esperava el CF Albons ha tingut una revifada, apretant durant 10 minuts de valent als escalencs fins que han aconseguit el gol de l'empat en una bona acció atacant. Els escalencs han reaccionat i han tornat a dominar i controlar el partit i fruit de'això de seguida ha arribat el segon  gol, marcat per l'Antonio aprofitant una indecisió defensiva. Des del 2-1 fins al final del partit els locals han controlat el partit i pràcticament no s'ha patit pel resultat final. Avui teniem les baixes de Soufian, Jan  i Capel. Ens ha vingut a ajudar l'Oriol del Juvenil B.
En definitiva,  molt bon partit dels anxovers davant un equip que les darreres quatre Temporades queda entre els 4 primers de 4ªCatalana.
El pròxim partit el jugarem a l'Escala contra el Sub-23 Escalenc, una bona pedrat de toc per anar agafant rodatge... Força L'Escalaaaa!!!