JUVENIL B: 2n Amistós (Dissabte, 12-9-2020)

PALS AT. "A" 5-3 FC L'ESCALA "B"

Alineació: Guillem, Jon, Joan, Jordan, Iván; Oriol, Moha; Aniol, Toni, Muli; Biel. Suplents: Didac.

Gols: 0-1 Muli (min.15), 0-2 Aniol (min.25), 0-3 Muli (min.42) /Mitja Part/ 1-3 (min.50), 2-3 (min.55), 3-3 (min.57), 4-3 (min.61), 5-3 (min.65).

Derrota justa, en un partit estrany en que els anxovers han acusat la manca de banqueta (només teniem un canvi).

Primera Part espectacular dels visitants, en que han passat per sobre del rival a excepció dels primers 15 minuts en que els hi ha costat entrar al partit. El primer gol l'ha marcat en Muli després d'una gran jugada individual, el segon ha estat obra de l'Aniol que ha engaltat una volea imparable pel porter i el tercer l'ha fet de nou en Muli en una jugada d'oportunisme rematant una pilota perduda a l'interior de l'àrea petita. El resultat ha quedat curt, i creiem sincerament que si s'hagués fet un quat gol el partit hagués quedat vist per sentència.Els locals només s'han acostat a la porteria defensada per en Guillem als primers quinze minuts, només han sigut aproximacions sense arribar a crear cap oportunitat clara de gol.
A la Segona Part ha canviat la dinàmica totalment, els locals han sortit a per totes amb molta intensitat i la clau ha estat que el primer gol ha arribat de seguida. Els locals han cregut en la remuntada i han posat una marxa més i els escalencs han quedat tocats anímicament i han acusat molt no poder fer canvis, i han tingut una gran davallada física. Els locals han remuntat en 20 minuts i llavors els escalencs han sabut canviar de xip i aguantar com han pogut ja que pintava que podien arribar més gols dels locals.  Avui teniem les baixes de l'Aleix, Gerard, Pau, Marcos, Kayo  i David
En definitiva,  resultat just però que ha deixat un mal gust de boca als anxovers ja que la primer ha estat de traca i mocador.

El pròxim partit serà contra l'Empuriabrava, un equip molt competitiu que estarà a la part alta de la Taula i que compte amb el golejador de la Categoria... Força L'Escalaaaa!!!