JUVENIL B: 1r Amistós (Dissabte, 5-9-2020)

FC SANT PERE P. "A" 1-1 FC L'ESCALA "B"

Alineació: Guillem, Jon, Pau, Joan, Gerard; Toni, Oriol; David, Marcos, Aniol; Muli. Suplents: Jordan, Biel, Kayo.

Gols: 0-0 /Mitja Part/ 0-1 Biel (min.77), 1-1 (min.85).

Empat amb gust agre-dolç pels anxovers ja que s'han mostrat molt superior al rival, encara que no ha generat gaires ocasions clares de gol. El gol de l'empat dels locals ha arribat quan faltaven 5 minuts en l'únic xut entre els 3 pals que han fet, en un regal defensiu dels esclencs.

Després de 6 mesos, l'equip ha fet els seu primer partit. Tot i que tothom tenia moltes ganes, els primers 15 minuts l'equip entrenat per Antoni Batlle no ha sortit concentrat al camp i tot i dominar ha concedit dos arribades als locals (encara que no han xutat entre els 3 pals). A partir del minut 15 el domini ha estat abrumador ja que els locals no passaven de migcamp. L'equip combinava i jugava bé però en aquesta primera part només ha inquietat en un parell d'ocasions al porter local.

La Segona Part ha seguit amb la mateixa tònica que la primera però els escalencs encara s'han mostrat més superiors des del principi al final, dominant, combinant, jugant bé i creant ocasions (3-4 de clares a part del gol). El 0-1 ha arribat després d'una gran jugada col·lectiva en que gairebé ha intervingut tot l'equip, que ha acabat amb una gran centrada lateral d'en Jon que ha rematat de primeres a l'interior de l'àrea, un gran gol. El gol de l'empat en ha vingut en l´única ocasió que els locals s'ha apropat a l'àrea en tota la segona part. Han marcat de falta directa que ha entrat pel centre de la porteria i rasa aprofitant la mala col·locació de la tanca i porter visitant. A recalcar que en Pau s'ha retirat al minut 60 a causa d'una lesió al canell que el tindrà de baixa durant 3 setmanes.  Avui teniem les baixes de l'Aleix, Ivan, Didac i Moha que encara no han començat a entrenar
En definitiva,  resultat injust pels mèrits fets pel conjunt escalenc ja que s'ha mostrat molt superior al rival encara que no hagi generat gaires ocasions de gol.

El pròxim partit serà contra el Pals At., un partit complicat ja que l'equip de Pals està format pen la seva majoria per jugadors d'últim any i l'any passat va quedar 3r pràcticament amb la mateixa plantilla... Força L'Escalaaaa!!!